Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/webbox40/public_html/speleo-karlovac.hr/wp-content/themes/salient-child/functions.php on line 73
Hercegovina – Speleologica 6 (svibanj 2018.) | Speleološko društvo Karlovac

Na poziv dragih prijatelja iz SD Herceg Mostar sedam članova SDK sudjelovalo je na završnom terenu i ispitu šeste po redu speleološke škole SPELEOLOGICA 6 u periodu od 25.-27. svibnja u Hercegovini.
U subotu 26. svibnja polaznici škole su se samostalno spustili u predivnu jamu Palježovaču, koja se nalazi u mjestu Stubica nedaleko od Ljubuškog. Završni ispit održan je u nedjelju 27. svibnja gdje su pored članova SD Hercega, sudjelovali i članovi SDK, koji su ujedno i bili ispitna komisija. Ispit se sastojao od dva dijela, teorijskog dijela gdje su ispitivači bili Željko Baćurin SD Karlovac, Neven Ris SD Karlovac i Žana Marijanović SD Herceg, dok su praktični dio ispitivali i ocjenjivali Vlado Štefanac SD Karlovac i Deni Pavlinović SD Karlovac. SD Herceg Mostar je ovom školom bogatiji za 13 novih članova pripravnika speleologije. Ovim putem se zahvaljujemo domaćinima i čestitamo kolegama na položenom tečaju. Vidimo se uskoro na terenima.